Formació Professional

OFERTA FORMATIVA

FORMACIÓ PROFESSIONAL BRANCA INFORMÀTICA.

- FP Grau Mitjà Sistemes Microinformàtics i Xarxes- Modalitat FP DUAL Intensiva o ordinari.  Consulta més informació.

- FP Grau Superior Administració Sistemes Informàtics en Xarxa - Modalitat FP DUAL Intensiva o ordinari.  Consulta més informació.

- FP Grau Superior Desenvolupament d'Aplicacions Web - Modalitat FP DUAL Intensiva o ordinari.  Consulta més informació.

- FP Grau Superior Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma - Modalitat FP DUAL Intensiva o ordinari.  Consulta més informació.

- FP Doble Grau Superior Desenvolupament d'Aplicacions Web i Multiplataforma - Modalitat FP DUAL Intensiva o ordinari.  Consulta més informació.

FORMACIÓ PROFESSIONAL BRANCA ADMINISTRATIVA.

- FP Grau Mitjà Gestió Administrativa - Modalitat FP DUAL Intensiva o ordinari.  Consulta més informació

- FP Grau Superior Assistència a la Direcció- Modalitat FP DUAL Intensiva o ordinari.  Consulta més informació - Consulta l'opció de DOBLE GRAU AIF - AD

- FP Grau Superior Administració i Finances - Modalitat FP DUAL Intensiva o ordinari. Consulta més informació - Consulta l'opció de DOBLE GRAU AIF - AD

OFERTA FORMATIVA

FP EN RÈGIM DUAL INTENSIU

A Sant Josep Obrer podràs optar per fer la modalitat d'FP Dual Intensiva.

Cobrar diners per estudiar... el somni de tot estudiant... Treballa 25 hores setmanals a una empresa, cobra un sou i convalida aquestes hores per assignatures teòriques al centre.

FP EN RÈGIM DUAL INTENSIU
Veure més

METODOLOGIA SEFED

Oblida’t de llibres, manuals i exàmens .. El Projecte SEFED utilitza la creació d'una empresa a l'aula del centre educatiu com a eina pedagògica per a formar l'alumnat, de manera pràctica i transversal (learning by doing), en tasques administratives i de gestió empresarial, utilitzant la simulació d'empreses com a metodologia d'aprenentatge.

METODOLOGIA SEFED
Vídeo explicatiu

ERASMUS+ - DEPARTAMENT INTERNACIONAL

Apostem per una FP Internacional. En SJO podràs fer classes amb anglès, col·laborar amb projectes Europeus i viure una experiència fascinant... Realitza unes pràctiques formatives a una empresa d’Irlanda, França, Itàlia, Holanda, Malta o Finlàndia, Portugal. Millora el teu currículum a la vegada que coneixes un nou país i una nova cultura.

Coneix el nostre departament d'Internacional a l'apartat d'Erasmus.

ERASMUS+ - DEPARTAMENT INTERNACIONAL
Veure més

BORSA DE TREBALL

Els nostres alumnes i ex-alumnes tenen la possibilitat de formar part de la nostra borsa de treball... més de 60 ofertes laborals de les branques administrativa i informàtica derivades el darrer curs escolar.

Ets un alumne i et vols inscriure a la borsa de treball? Envia un correu a la borsa de treball.

Ets una empresa que vol oferir un lloc de feina? Estàs interessat a contractar alumnes en pràctiques o exalumnes de SJO? Vols formar part de les empreses de DUAL Intensiva? Envia aquest formulari. 

BORSA DE TREBALL

CONVENI AMB LA DUBLIN BUSINESS SCHOOL - CURSOS D'ESPECIALITZACIÓ

Un grau universitari en només un curs acadèmic? 

Amb la nostra formació professional és possible. Sant Josep Obrer té un conveni amb la Dublin Business School mitjançant el qual els nostres estudiants de grau superior de la branca d’administració i gestió poden obtenir una titulació universitària “Bachelor of Business” o “Bachelor of Business in Accounting”.

Bachelor of Business in Accounting - Bachelor of Business

DBS - Top up year - Bachelor


CONVENI AMB LA DUBLIN BUSINESS SCHOOL - CURSOS D'ESPECIALITZACIÓ
Presentació

Formació complementària.

La societat i el mercat laboral avança a gran velocitat. SJO sempre aposta per complementar la seva oferta formativa amb cursos d'especialització firmant acords amb empreses i associacions per realitzar cursos de formació.

Aprèn sobre Ciberseguretat, COMERÇ ELECTRÒNIC, Creació d'APPS IOS I Android si t'interessa la informàtica.

Aprèn sobre Marketing i Comunity Manager, Borsa, Eines ofimàtiques en línia, Soft skills si t'interessa la branca administrativa.


WhatsApp, Inc.