Formació Professional


Què pots fer a SJO?


Formació Profesional Branca Administrativa
FP Grau Mitjà Administratiu

FP Grau Superior Asistència a la Direcció

FP Grau Superior Administració i Finances

Formació Profesional Branca Informàtica
FP Grau Superior Desenvolupament Aplicacions Web i Multiplataforma - NEW

FP Grau Mitjà Sistemes Microinformàtics

FP Grau Superior Administració de Sistemes Microinformàtics i Xarxes

Grau Superior Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma i Web - NOU

Si t'agrada la programació i el disseny web i multiplataforma, vols conèixer i aprendre llenguatges de programació, bases de dades i molt més podràs aprendre tot el que necessites als nostres FP privats. Podràs escollir la FP d'aplicacions Web o Aplicacions Multiplataforma. 

Els nostres cicles ofereixen realitzar la modalitat Dual, asegura't la teva inserció al món laboral!

Tenim l'opció de realitzar el doble grau DAW-DAM.

Grau Superior Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma i Web - NOU

FP Grau Mitjà Gestió Administrativa

Format en atenció al client, comunicació, compatibilitat informàtica, anglès i molt més estudiant competencialment.
A Gestió Administrativa treballa'm amb SEFED, utilitza la creació d'una empresa a l'aula del centre educatiu com a eina pedagògica per a formar a l'alumne de manera pràctica i transversal. "Learning by Doing". Oblida't dels llibres.
Gaudeix de l'oferta complementària del nostre centre amb cursos, Erasmus i esport.

Pots tenir més informació al document.

FP Grau Mitjà Gestió Administrativa

FP Grau Superior Assistència a la Direcció

Pots formar-te amb nosaltres per ser un tècnic superior amb habilitats de comunicació i atenció al client, recursos humans i responsabilitat social corporativa, ofimàtica, anglès , alemany i molt més. Converteix-te en el professional que totes les empreses volen. Gaudeix també de la nostra oferta complementària com cursos, Erasmus i molt més. Pots realitzar el mòdul de manera DUAL INTENSIVA, cobrant un sou mentres estudies. 

Pots tenir més informació al document.  

Consegueix amb nosaltres amb un any més el títol de FP Grau Superior Administració i Finançes! Consulta l'opció de DOBLE GRAU AIF - AD

FP Grau Superior Assistència a la Direcció

FP Grau Superior en Administració i Finançes

Estudia una FP per obtenir totes les competències necessàries per fer feina a comptabilitat, logística, recursos humans, anglès, finances i en general qualsevol empresa a la part administrativa.
Aquesta FP et formarà per ser un treballador competent a la part d'Administració. Aconsegueix un treball de feina mentres estudies amb la nostra FP DUAL Intensiva. Oferim formació complementària i beques Erasmus.

Pots tenir més informació al  document.

Una vegada finalitzada l'FP, pots aconseguir el grau d'Assistència a la Direcció únicament amb un curs més. Consulta l'opció de DOBLE GRAU AIF - AD

FP Grau Superior en Administració i Finançes

FP Grau Mitjà Sistemes Microinformàtics i Xarxes

Aprendràs muntatge i manteniment d'equips, xarxes, aplicacions ofimàtiques, sistemes operatius i molt més. Podràs treballar en comercialització, muntatge i reparació d'equips, xarxes i serveis microinformàtics en general, com a part del departament informàtic en qualsevol empresa o organització. Pots realitzar aquesta FP en modalitat de Dual Intensiva o ordinària. Més informació.

FP Grau Mitjà Sistemes Microinformàtics i Xarxes

FP Grau Superior Administració de Sistemes Informàtics i Xarxes

Si t'interessa la programació, xarxes, bases de dades i gestionar sistemes, pots realitzar aquesta FP, T'aportarà tot el necessari per a treballar en qualsevol branca informàtica.

Aquest professional podrà treballar a l'àrea d'informàtica, departaments de sistemes, gestionant les bases de dades i infraestructura de xarxes (internet, intranet o extranet). Podràs realitzar aquesta FP en modalitat de Dual Intensiva o ordinària. Consulta més informació.

FP Grau Superior Administració de Sistemes Informàtics i Xarxes

FP EN RÈGIM DUAL INTENSIU

Tots els nostres cicles són DUAL INTENSIVA.

Cobrar diners per estudiar... el somni de tot estudiant... Treballa 25 hores setmanals a una empresa, cobra un sou i convalida aquestes hores per assignatures teòriques al centre.

FP EN RÈGIM DUAL INTENSIU
WhatsApp, Inc.