Batxillerat

SANT JOSEP OBRER


Batxillerat de Ciències de la Naturalesa i de la Salut, Humanístic i Ciències Socials i Batxillerat Tecnològic.

Tallers de Creativitat. Watch About!

Els “Creativity Workshop” o tallers de creativitat desenvolupen les capacitats tecnològiques dels joves, facilitant la seva inserció professional en els sectors més dinàmics de l’economia. Watchabout és una aplicació de realitat virtual/realitat augmentada desenvolupada per un professor de Sant Josep Obrer. L’alumnat de batxillerat en fa aplicacions pràctiques pel turisme, el marketing, l’educació, etc. 

Tallers de Creativitat. Watch About!
Més informació

Tallers de Creativitat. Drons

Els “Creativity Workshop” o tallers de creativitat desenvolupen les capacitats tecnològiques dels joves, facilitant la seva inserció professional en els sectors més dinàmics de l’economia. Els drons ens permeten veure la vida des del cel... i no només d’una forma poètica. A Sant Josep Obrer s’aprèn el seu muntatge, funcionament, la legislació que els regula i la seva operació. 

Tallers de Creativitat. Drons

Tallers de Creativitat. Disseny de Pàgines Web

Els “Creativity Workshop” o tallers de creativitat desenvolupen les capacitats tecnològiques dels joves, facilitant la seva inserció professional en els sectors més dinàmics de l’economia. 

Les empreses, institucions i professionals requereixen pàgines web modernes i atractives per destacar en el mercat i és precisament el que s’aprèn en aquesta activitat.  

Tallers de Creativitat. Disseny de Pàgines Web

TIC Tecnologies de la Informació i la Comunicació

Tallers de Creativitat. Disseny de Pàgines Web

Tot i que estan incloses a l’oferta curricular de batxillerat, TIC1 i TIC2 són molt més que assignatures escolars. 

Impartides per professionals del sector tecnològic proporcionen una autèntica capacitació pràctica i professional a l’alumnat en informàtica avançada. 

El COR de Sant Josep Obrer: La Solidaritat

El COR de Sant Josep Obrer batega quan s’acosta a les persones més necessitades de prop (projectes d’acció social a les nostres barriades i voluntariat) i de més lluny (agermanament d’un col·legi a Perú i projectes de Mallorca Missionera). 

La manera d’ajudar també ens enriqueix: organitzam grans festes i accions solidàries amb un component festiu i alegre. 

Tallers de Creativitat. Disseny de Pàgines Web

SJO*PRO. Project Based Learning

SJO*PRO: proactivitat, professionalitat... A primer de batxillerat, s’aplica la metodologia de l’aprenentatge per projectes. Trimestralment es treballa en almenys un projecte comú amb continguts i tècniques de tres assignatures distintes.

S’aprèn a investigar, a compartir coneixements, a treballar en comú i a posar les conclusions del treball al servei de la societat. SJO*PRO. Project Based Learning

SJO Brand New Day. Bones Pràctiques

SJO*PRO. Project Based Learning

El sacrifici i l’esforç són valors absoluts en la formació de la persona. Però això no vol dir, que aquesta formació no pugui ser entretinguda i engrescadora. 

És per això que en el dia a dia Sant Josep Obrer aplica tota una bateria de mètodes innovadors a classe: d’aplicacions informàtiques d’autoavaluació, vídeoproduccions realitzades pels alumnes, aprenentatge entre iguals, flipped-classroom, aprenentatge cooperatiu, escenificacions, etc.

Aprenentatge-Servei

Aplicar la ciència i el coneixement per millorar l’entorn immediat on vivim i la societat en general és l’objectiu de la metodologia Aprenentatge-Servei que s’aplica a primer de batxillerat. 

Alguns exemples són les actuacions de captació de donants de sang i medul·la, campanyes de conscienciació de la discriminació per motius de gènere, recollida d’aliments, etc.SJO*PRO. Project Based Learning