Extraescolars

Extraescolars

Dissenyades per desenvolupar altres aspectes de la persona dels nostres alumnes tenint en compte les intel.ligències múltiples i la seva formació integral. L'oferta completa es presenta a continuació:

Educació infantil i primària

BALL MODERN

ALUMNES:   Des de 1r de Primària fins a 6è de Primària.

Estimularan l'expressió corporal, noves formes de comunicar-se, creativitat, coordinació i ritme utilitzant els balls moderns i actuals. S'ofereixen als alumnes la possibilitat de conèixer-se amb profunditat i explorar l'entorn desenvolupant les seves possibilitats de moviment.


CLUB DE DEBAT

ALUMNES:   Des de 5è de Primària fins a 6è de Primària.

La formació en comunicació i lideratge personal fomenten la confiança dels infants i joves en ells mateixos i els capacita per argumentar correctament en públic, amb solidesa i coherència


COR

ALUMNES:   Des de 5è d'Infantil fins a Adults.

Mitjançant el joc, s'aprèn a conèixer totes les possibilitats i beneficis que ens aporta cantar, la importància de la feina en grup, a treballar l'expressió corporal, a sentir les nostres emocions, tot fent servir correctament la nostra veu. A educació primària, apropa el món de la música i el cant als infants, potenciant l'atenció, la concentració i l'oïda,  en funció del treball de la veu i el ritme.


ENGLISH SKILLS

ALUMNES:   Des de 4t d'Infantil fins a 6è de Primària.

Aprenentatge de la llengua estrangera a través d'una metodologia de treball que dóna importància a les experiències a través d'activitats jugades i fonamentades en la comunicació activa i participativa, que facilitaran el gust per aprendre un altre idioma.


ESCACS

ALUMNES:   Des de 2n de Primària fins a 6è de Primària.

Aprenentatge i aprofundiment a un dels jocs de taula més populars del món. A través de jocs i dinàmiques l'alumne serà capaç de conèixer el desenvolupament del joc, les seves regles i objectius.


ESPORTS ALTERNATIUS

ALUMNES:   Des de 5è de Primària fins a 6è de Primària.

Proposta alternativa als esports de massa que contemplen altres jocs i que fonamenten el treball en equip i la cooperació. Aquests jocs i esports s'allunyen de l'objectiu competitiu de l'esport.


INICIACIÓ ESPORTIVA

ALUMNES:   Des de 1r de Primària fins a 2n de Primària.

Aprendre a jugar des de l'adquisició de les habilitats coordinatives i propostes psicomotrius variades. Presa de contacte per valorar el desenvolupament personal en torn a activitats de jocs individuals i col.lectius.


IOGA

ALUMNES:   Des de 1r de Primària fins a 4t de Primària.

La pràctica del ioga té múltiples beneficis que afavoreixen l'aprenentatge dels nostres alumnes: potencia el desenvolupament de l'atenció i la concentració, fomenta l'harmonia i l'equilibri emocional, afavoreix la relaxació i permet enfortir la musculatura i corregir les postures incorrectes. S'introduiran jocs i contes en la sessió: escalfament, postures de ioga (assanes), respiracions i relaxació


JOCS I ESPORTS

ALUMNES:   Des de 4t d'Infantil fins a 6è de Primària.

Activitat que ajuda a desenvolupar les habilitats físiques a través del joc, amb l'objectiu que el nin i la nina descobreixin i guadeixin de l'activitat física i la iniciació esportiva.


JOCS COOPERATIUS

ALUMNES:    Des de 3r de Primària fins a 4t de Primària.

L'objectiu essencial de l'activitat és aconseguir a través de l'ajuda i la cooperació un objectiu comú al col·lectiu. Generar valors i contribuir a disminuir les manifestacions d'agressivitat en el joc és la base de la seva metodologia.


TEATRE

ALUMNES:   Des de 5è d'Infantil fins a 6è d'Infantil i des de 5è de Primària fins a 6è de Primària.

El teatre és una eina que ajuda a guanyar confiança en un mateix i perdre la timidesa des de l'etapa més primerenca. Ensenya a comunicar-se per mitjà de l'expressió corporal, la veu i el joc simbòlic. A educació primària, permet desenvolupar i exterioritzar diferents aspectes relacionats amb la seva personalitat. Assimilaran amb major facilitat les nocions espai-temps, desenvoluparan la imaginació i aprendran a escoltar-se a ells mateixos i als demés; augmentat la sensibilitat i valorant el treball en grup.


Educació secundària obligatòria i FP bàsica

FILOSOFIA 6/18

En aquest espai, els alumnes treballen seguint les pautes del mètode de Matthew Lipman, Philosophy for Children, una proposta educativa que dona instruments a l’alumnat per desenvolupar el pensament complex (high order thinking) en una comunitat d'indagació.


CLUB DE DEBAT I ORATÒRIA

L’objectiu de l’activitat és el treball comunicatiu des de la perspectiva argumentativa. Construcció de raonaments, estratègies bàsiques d’oratòria i participació en la Lliga de Debat Autonòmica són els eixos l’experiència


TALLER DE CÒMIC

Introducció a les tècniques bàsiques de la Il·lustració i del còmic.


DISSENY DE PÀGINES WEB

Amb l’objectiu clau d’entendre les configuracions bàsiques de la xarxa web ens convertim en creadors i programadors creant el nostre propi entorn digital.


INTRODUCCIÓ A LA LLENGUA DE SIGNES

La llengua de signes és una llengua natural de les persones sordes gràcies a la qual poden establir un canal d'informació bàsica per a la relació amb el seu entorn social. Ens iniciam en aquest escenari tractant de conèixer una mica millor el seu alfabet i els seus principals elements de comunicació.


INTRODUCCIÓ A LA LLENGUA I CULTURA XINESA

La llengua del país més poblat del món esdevé un repte i una oportunitat. L’alumnat aprendrà nocions elementals per descobrir la seva complexitat i iniciar-se en el seu aprenentatge.


ENGLISH FOR TOURISM

Classes de llengua anglesa enfocades directament al món laboral i al sector turístic. Una oportunitat de millora i aprofundiment competencial.


TEATRE I INTERPRETACIÓ ESCÈNICA

Professors formats a l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears ofereixen a l’alumnat les nocions clau per a descobrir la dramatúrgia. Improvisacions, mímica, treball gestual…  Un conjunt d’eines que ens ajudarà a entrar en aquest fascinant món.


INICIACIÓ A L'ESCALADA

Activitat que tracta de combinar la concentració, l’elasticitat i la condició física per anar assolint diferents reptes en els rocòdroms de l’escola. 


Batxillerat

ROBÒTICA I DRONS

La robòtica és una de les professions del futur per la seva aplicació a tots els camps de l’automatització i Sant Josep Obrer comença a prepara als futurs experts. Els drons ens permeten veure la vida des del cel... i no només d’una forma poètica. A Sant Josep Obrer s’aprèn el seu muntatge, funcionament, la legislació que els regula i la seva operació.


DISSENY DE PÀGINES WEB

Les empreses, institucions i professionals requereixen pàgines web modernes i atractives per destacar en el mercat i és precisament el que s’aprèn en aquesta activitat.


3D MODELLING AND PRINTING

Idear, dissenyar mitjançant un software especialitzat i imprimir objectes en 3D és una de les activitats creatives que es desenvolupen a Sant Josep Obrer. Les seves aplicacions pràctiques són molt nombroses, tant de caràcter lúdic com professional a nombroses indústries.


YOB: YourOwn Business / Jobs, jobs, jobs

Les tendències actuals en el mercat de treball ens condueixen al principi de “no cerquis feina, crea la teva pròpia feina”. L’emprenement i l’auto-ocupació són els objectius d’aquest tallers que complementen les competències que l’alumnat de ciències socials adquireix a les assignatures d’economia i empresa 


SCRATCH AND CODING

Les empreses cada vegada  requereixen més treballadors amb la capacitat per programar. A Batxillerat hem incorporat la programació a través de Scratch, un sistema divertit i amistós amb l’usuari 


DISSENY GRÀFIC

En els entorns actuals altament competitius, no només es valora el contingut, sinó també la forma. El taller de Disseny Gràfic proporciona les habilitats per fer presentacions i formats visualment atractius per documents, treballs, pòsters... Formació professional

COMMUNITY MANAGER AND SOCIAL MEDIA

Conèixer les tasques i les responsabilitats pel que fa a la gestió i desenvolupament de la comunitat online d'una marca o empresa en el món digital


BUSINESS ENGLISH

Classes d'anglès orientades directament al món dels negocis


CURS DE CREACIÓ D'APLICACIONS WEB

L'aparició d'Internet i la seva evolució durant les darreres dècades ha canviat el comportament social i comercial de la major part de persones al món. Fa uns anys el concepte d'aplicació web va començar a cridar l'atenció i avui són milers les persones que fan servir les apps per comunicar-se, socialitzar, aprendre, comprar, divertir-se, etc


CLUB DE BORSA

Broker, dealer, accions, saber moure en els mercats finacieros serà un valor afegit per a qualsevol persona i incrementés exponencialment les seves possibilitats laborals


RUS

En un món globalitzat com el d'avui en dia, la diferència ja no la marca ni el anglès ni l'alemany. Aprendre rus ofereix la possibilitat d'especialitzar-se en un mercat potent i en expansió.


WhatsApp, Inc.