Batxillerat


Batxillerat de Ciències de la Naturalesa i de la Salut, Humanístic i Ciències Socials i Batxillerat Tecnològic.


 Oferta educativa

Intercanvis Internacionals

Alemanya, França i Anglaterra estan ben a prop de Sant Josep Obrer. Els programes d’intercanvi de Sant Josep Obrer amb algun dels centres de referència (King Edward VII i Sheffield High School al Regne Unit, Lycée Françoise de Toulose a França i Sant Angela Gymnasium a Colònia, Alemanya) permeten assistir a classe i gaudir de moltes activitats culturals i lúdiques, descobrint, des de dins, la llengua i la cultura d’aquests països amb la companyia de companys i professors. 

Intercanvis Internacionals
Veure més

Idiomes. Títols oficials d’anglès, alemany i francès

A Sant Josep Obrer els coneixements d'idiomes es converteixen en títols oficials reconeguts internacionalment que obren les portes a treballs, estudis, beques ... En tots els casos la preparació i els exàmens es duen a terme sense sortir del centre

Anglès: títol oficial de l'Escola Oficial d'Idiomes, Trinity College i Oxford Test of English

Alemany: títol oficial de l'Escola Oficial d'Idiomes i exàmens del Goethe Institut

Francès: exàmens DELF / DALF amb col·laboració amb l'Aliança Francesa

Idiomes. Títols oficials d’anglès, alemany i francès
Més info

Tallers de Creativitat. Robòtica

Els “Creativity Workshop” o tallers de creativitat desenvolupen les capacitats tecnològiques dels joves, facilitant la seva inserció professional en els sectors més dinàmics de l’economia. La robòtica és una de les professions del futur per la seva aplicació a tots els camps de l’automatització i Sant Josep Obrer comença a prepara als futurs experts.

Idiomes. Títols oficials d’anglès, alemany i francès

Tallers de Creativitat. Watch About!

Els “Creativity Workshop” o tallers de creativitat desenvolupen les capacitats tecnològiques dels joves, facilitant la seva inserció professional en els sectors més dinàmics de l’economia. Watchabout és una aplicació de realitat virtual/realitat augmentada desenvolupada per un professor de Sant Josep Obrer. L’alumnat de batxillerat en fa aplicacions pràctiques pel turisme, el marketing, l’educació, etc. 

Tallers de Creativitat. Watch About!
Més informació

Tallers de Creativitat. Drons

Els “Creativity Workshop” o tallers de creativitat desenvolupen les capacitats tecnològiques dels joves, facilitant la seva inserció professional en els sectors més dinàmics de l’economia. Els drons ens permeten veure la vida des del cel... i no només d’una forma poètica. A Sant Josep Obrer s’aprèn el seu muntatge, funcionament, la legislació que els regula i la seva operació. 

Tallers de Creativitat. Drons

Tallers de Creativitat. Disseny de Pàgines Web

Els “Creativity Workshop” o tallers de creativitat desenvolupen les capacitats tecnològiques dels joves, facilitant la seva inserció professional en els sectors més dinàmics de l’economia. 

Les empreses, institucions i professionals requereixen pàgines web modernes i atractives per destacar en el mercat i és precisament el que s’aprèn en aquesta activitat.  

Tallers de Creativitat. Disseny de Pàgines Web

TIC Tecnologies de la Informació i la Comunicació

Tallers de Creativitat. Disseny de Pàgines Web

Tot i que estan incloses a l’oferta curricular de batxillerat, TIC1 i TIC2 són molt més que assignatures escolars. 

Impartides per professionals del sector tecnològic proporcionen una autèntica capacitació pràctica i professional a l’alumnat en informàtica avançada. 

El COR de Sant Josep Obrer: La Solidaritat

El COR de Sant Josep Obrer batega quan s’acosta a les persones més necessitades de prop (projectes d’acció social a les nostres barriades i voluntariat) i de més lluny (agermanament d’un col·legi a Perú i projectes de Mallorca Missionera). 

La manera d’ajudar també ens enriqueix: organitzam grans festes i accions solidàries amb un component festiu i alegre. 

Tallers de Creativitat. Disseny de Pàgines Web

Club de Debat, Oratòria. Comunicació i Lideratge Personal


En un entorno dominado por la tecnología, Sant Josep Obrer reivindica el valor de aquellas cualidades más humanas y no mecanizables. El club de debate, oratoria y la formación en comunicación y liderazgo personal fomentan la confianza de los jóvenes en sí mismos y lo capacita para expresarse correctametne en público con solidez y coherencia. Además, pueden participar en una liga interescolar de debate y en un concurso internacional de oratoria. Club de Debat, Oratòria. Comunicació i Lideratge Personal

3D Modelling and Printing

Idear, dissenyar mitjançant un software especialitzat i imprimir objectes en 3D és una de les activitats creatives que es desenvolupen a Sant Josep Obrer. 

Les seves aplicacions pràctiques són molt nombroses, tant de caràcter lúdic com professional a nombroses indústries.

Club de Debat, Oratòria. Comunicació i Lideratge Personal

Party Party!

En un entorn d’innovació i de mètodes dinàmics a Sant Josep Obrer, també la solidaritat i la formació en valors han experimentat aquest canvi. Gairebé cada més, es celebren festes temàtiques (Alemanya, Halloween, les verges, l’any nou xinès, carnestoltes, Sant Valentí...) que combinen la necessària alegria i la passió dels joves amb un fons solidari i cristià. 

Party Party!
Veure més

SJO*PRO. Project Based Learning

SJO*PRO: proactivitat, professionalitat... A primer de batxillerat, s’aplica la metodologia de l’aprenentatge per projectes. Trimestralment es treballa en almenys un projecte comú amb continguts i tècniques de tres assignatures distintes.

S’aprèn a investigar, a compartir coneixements, a treballar en comú i a posar les conclusions del treball al servei de la societat. SJO*PRO. Project Based Learning

SJO Brand New Day. Bones Pràctiques

SJO*PRO. Project Based Learning

El sacrifici i l’esforç són valors absoluts en la formació de la persona. Però això no vol dir, que aquesta formació no pugui ser entretinguda i engrescadora. 

És per això que en el dia a dia Sant Josep Obrer aplica tota una bateria de mètodes innovadors a classe: d’aplicacions informàtiques d’autoavaluació, vídeoproduccions realitzades pels alumnes, aprenentatge entre iguals, flipped-classroom, aprenentatge cooperatiu, escenificacions, etc.

Aprenentatge-Servei

Aplicar la ciència i el coneixement per millorar l’entorn immediat on vivim i la societat en general és l’objectiu de la metodologia Aprenentatge-Servei que s’aplica a primer de batxillerat. 

Alguns exemples són les actuacions de captació de donants de sang i medul·la, campanyes de conscienciació de la discriminació per motius de gènere, recollida d’aliments, etc.SJO*PRO. Project Based Learning

Sant Josep Obrer

Vine a estudiar amb nosaltres!

Sant Josep Obrer
WhatsApp, Inc.