Innovació

Et presentem una innovació per a cada etapa estudiantil que tenim a la nostra escola. La més significativa però no la més important.

ATELIER

Espai de creació i d’experimentació a través dels cinc sentits. Partim d’una temàtica com a eix principal i a partir d’aquest es crea l’espai. Ha de ser un espai cuidat, atractiu i que convidi a experimentar, descobrir i crear. 

Té dos objectius, un és donar llibertat d’experimentació, descobriment i creació i l’altre és aprendre a respectar l’espai i als companys. 

PSICOMOTRICITAT

ATELIER

Les sessions de psicomotricitat són molt importants per al  desenvolupament físic, emocional i social dels infants. 

Posen en funcionament la creativitat i la imaginació a través de l’exploració de diferents materials. I ajuden a millorar les habilitats motrius de coordinació i equilibri i anar consolidant la seva lateralitat. 

Infantil 2n cicle

FILOSOFIA 3/8

És un currículum ampli i sistèmic (3 als 18 anys) que té com a objectiu principal reforçar les habilitats del pensament dels infants, partint de la filosofia com a disciplina fonamental. 

Es tracta d’un projecte que concreta el desig general d’ensenyar a pensar als infants així com a preparar-los a ser capaços de raonar per a la participació en un món democràtic.

INICIACIÓ A LA ROBÒTICA


Els “Creativity Workshop” o tallers de creativitat desenvolupen les capacitats tecnològiques dels joves, facilitant la seva inserció professional en els sectors més dinàmics de l’economia. La robòtica és una de les professions del futur per la seva aplicació a tots els camps de l’automatització i Sant Josep Obrer comença a preparar als futurs experts.INICIACIÓ A LA ROBÒTICA
Educació Secundària Obligatòria
PBL i Brand New Day

PBL i Brand New Day

Alemanya, França i Anglaterra estan ben a prop de Sant Josep Obrer. 

Els programes d’intercanvi de Sant Josep Obrer amb algun dels centres de referència (King Edward VII i Sheffield High School al Regne Unit, Lycée Françoise de Toulose a França i Sant Angela Gymnasium a Colònia, Alemanya) permeten assistir a classe i gaudir de moltes activitats culturals i lúdiques, descobrint, des de dins, la llengua i la cultura d’aquests països amb la companyia de companys i professors.

CONVENI AMB LA DUBLIN BUSINESS SCHOOL

Un grau universitari en només un curs acadèmic? Amb la nostra formació professional és possible. Sant Josep Obrer té un conveni amb la Dublin Business School mitjançant el qual els nostres estudiants de grau superior de la branca d’administració i gestió poden obtenir una titulació universitària “Bachelor of Business” o “Bachelor of Business in Accountancy”.

CONVENI AMB LA DUBLIN BUSINESS SCHOOL
Formació Professional
WhatsApp, Inc.