Club Esportiu

CLUB ESPORTIU


Creim en l’esport, cream educació

L’ESPORT COM A EINA EDUCATIVA és l’objectiu principal d’aquest conjunt d’activitats que ofereix als infants i als joves dels nostres centres mantenir un estil de vida més actiu i saludable d’una forma ben divertida.

Els nostres esports són: Bàsquet, Voleibol, Atletisme, Judo, Gimnàstica Rítmica i Natació.


Administració:   club.esportiu@santjosepobrer.es

Direcció:   direccioesportiva@santjosepobrer.es

_______________

ESCOLA DE BÀSQUET

Activitats i entrenaments per als que volen començar amb la pràctica del Bàsquet, millorant les habilitats motrius bàsiques i iniciant-se en les habilitats específiques d’aquest esport (bot, passada, llançament...).Aquesta activitat suposa la inscripció en els Jocs Esportius Escolars del Consell de Mallorca, i per tant, la possibilitat de participar en les diades i jornades esportives que s’organitzin.

Lloc: Col·legi Sant Josep Obrer (C/ Mare de Déu de Montserrat, 67)

Contacte: escola.basquet@santjosepobrer.es
_______________

_______________

ESCOLA DE VOLEIBOL

Activitats i entrenaments per als que volen començar amb la pràctica del Voleibol, millorant les habilitats motrius bàsiques i iniciant-se en les habilitats específiques d’aquest esport (recepció, servei, remat). Aquesta activitat suposa la inscripció en els Jocs Esportius Escolars del Consell de Mallorca, i per tant, la possibilitat de participar en les diades i jornades esportives que s’organitzin.

Lloc:  Col·legi Corpus Christi (Camí de Son Gotleu, 69),Col·legi Sant Josep Obrer (C/ Reis Catòlics, 89)

Contacte: escola.voleibol@santjosepobrer.es

_______________

_______________

GIMNÀSTICA RÍTMICA

Proposta destinada a infants i joves amb ganes d’iniciar-se i millorar les seves habilitats gimnàstiques. Aquesta activitat suposa la inscripció en la Federació de Gimnàstica de les Illes Balears, i per tant, la possibilitat de participar en les diades i jornades esportives que s’organitzin.

Lloc: Col·legi Sant Josep Obrer (C/ Reis Catòlics, 89)

Contacte: gritmica@santjosepobrer.es


_______________

_______________

NATACIÓ

Aquesta activitat possibilitarà als infants més petits des d’un primer contacte amb el medi aquàtic fins a aprendre a nedar de forma autònoma, sempre aprofitant els avantatges i múltiples beneficis que té la pràctica de la Natació.

INFORMACIÓ CURSOS

Lloc: Col·legi Sant Josep Obrer (C/ Sebastià Arrom, 3)

Contacte: natacio@santjosepobrer.es


_______________

_______________

ESCOLETA DEPORTIVA

Activitats esportives per als més petits amb l’objectiu de desenvolupar habilitats motrius bàsiques com desplaçaments, bots, girs... . A més, podran conèixer i iniciar-se en les diferents modalitats que podran practicar més endavant dins el nostre projecte esportiu. Aquesta activitat suposa la inscripció en els Jocs Esportius Escolars del Consell de Mallorca, i per tant, la possibilitat de participar en les diades i jornades esportives que s’organitzin.

Lloc: Escoleta Sant Josep Obrer (C/ Pic de Penyalara, 1A)

Contacte: direccioesportiva@santjosepobrer.es


_______________

_______________

JUDO

Activitat adaptada a totes les edats amb l’objectiu de millorar valors tan importants com el respecte i l’autocontrol a través d’un esport de lluita. Aquesta activitat suposa la inscripció en la Federació de Judo de les Illes Balears, i per tant, la possibilitat de participar en les diades i jornades esportives que s’organitzin.

Lloc:  Col·legi Corpus Christi (Camí de Son Gotleu, 69) i  Col·legi Sant Josep Obrer (C/ Reis Catòlics, 89)

Contacte: judo@santjosepobrer.es_______________

_______________

ATLETISME

Iniciació i millora de les habilitats atlètiques com les carreres, els bots i els llançaments. Competicions i activitats per a totes les edats organitzades per la Federació d’Atletisme de les Illes Balears i el Consell de Mallorca.

Lloc: Col·legi Corpus Christi (Camí de Son Gotleu, 69)

Contacte: direccioesportiva@santjosepobrer.es


_______________

_______________

BÀSQUET

Entrenaments i partits dels equips masculins i femenins de les categories Mini, Infantil, Cadet, Júnior i Sènior. Tots ells participen en les competicions organitzades per la Federació de Bàsquet de les Illes Balears.

Lloc:  .Col·legi Sant Josep Obrer (C/ Mare de Déu de Montserrat, 67), Poliesportiu Germans Escalas (C/ Mare de Déu de Montserrat, 62), Poliesportiu Sant Ferran (Camí Ca l’Ardiaca, 5)

Contacte: basquet@santjosepobrer.es

_______________

_______________

VOLEIBOL

Entrenaments i partits dels equips masculins i femenins de les categories Infantil, Cadet, Juvenil i Sènior. Tots ells participen en les competicions organitzades per la Federació de Voleibol de les Illes Balears.


Lloc: 

  • Col·legi Sant Josep Obrer (C/ Mare de Déu de Montserrat, 67)

  • Poliesportiu Germans Escalas (C/ Mare de Déu de Montserrat, 62)

  • Poliesportiu Sant Ferran (Camí Ca l’Ardiaca, 5)

Contacte: voleibol@santjosepobrer.es

_______________
WhatsApp, Inc.